Breaking

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η ιρακινή Αστυνομία συνέλαβε τζιχαντίστριες «δαγκανιάρες» του Ισλαμικού Κράτους στη Μοσούλη

30 Απριλίου 2018


Η ιρακινή Αστυνομία συνέλαβε τζιχαντίστριες «δαγκανιάρες» του Ισλαμικού Κράτους στη Μοσούλη
Η ιρακινή Αστυνομία συνέλαβε την Κυριακή εννέα τζιχαντίστριες μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), μεταξύ των οποίων και αλλοδαπές, στην ύπαιθρο της Μοσούλης στο βορειοδυτικό Ιράκ.

Ο ταγματάρχης Σαλάμ Αλ Εκεΐντι, της Αστυνομίας της Νινευή, δήλωσε στην κρατική εφημερίδα Al Sabaah ότι οι εννέα γυναίκες συνελήφθησαν σε ένα χωριό στην περιοχή της Καγιάρα, νότια της Μοσούλης, ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν στις Αρχές κάτοικοι.
Και οι εννέα τζιχαντίστριες υπηρετούσαν στη θρησκευτική Αστυνομία της οργάνωσης και ήταν από εκείνες που βασάνιζαν άλλες γυναίκες επειδή παραβίαζαν τους νόμους της Σαρία.
Οι τρεις από αυτές, σύμφωνα με τον ταγματάρχη, ήταν «δαγκανιάρες», οι δύο Ρωσίδες και η μία Σύρα και ευθύνονται για τους θανάτους γυναικών.
Οι κάτοικοι της Μοσούλης αποκαλούσαν «δαγκανιάρες» τις βασανίστριες της οργάνωσης που βασάνιζαν γυναίκες δαγκώνοντάς τες σε διάφορα σημεία του σώματός τους.
Στο παρελθόν βγήκαν στη δημοσιότητα περιστατικά με «δαγκανιάρες» που δάγκωσαν τόσο άγρια τα θύματά τους που τα ακρωτηρίασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου