Breaking

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ




Ο πραγματικός λόγος της συνάντησης Τσίπρα με το Δήμαρχο του Σικάγου

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Μια αποκάλυψη βόμβα έκαναν τα “Ελληνικά Νέα τώρα” (Greek news on demand) και ο ελληνο-αμερικανός δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Κουντούρης, για τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Δήμαρχο του Σικάγου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ!
«Τα “Ελληνικά Νέα τώρα” σας αποκαλύπτουν ΠΟΙΟΣ ήταν ο πραγματικός λόγος της πρόσφατης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Σικάγο! Ναι μεν πήγε να συναντηθεί με κάποιους Έλληνες παραγωγούς του κινηματογράφου και άλλους Ομογενείς κτλ., αλλά όπως ήδη ξέρουμε συναντήθηκε και με τον κ. RAHM EMANUEL (Ραμ Εμανουέλ) της γνωστής οικογενείας, τον ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Δήμαρχο του Σικάγο, εκεί δηλαδή όπου έφτιαξε κάποτε την “αυτοκρατορία” του εγκλήματός του ο περιβόητος γκάνγκστερ Αλ Καπόνε!
ΓΙΑΤΙ όμως πήγε ο Τσίπρας να συναντηθεί με τον πρώην επιτελάρχη του Μπαράκ Ομπάμα που έγινε Δήμαρχος μιας από τις πιο ταραγμένες από το οργανωμένο έγκλημα πόλεις σε όλη την Αμερική κάτω από εντελώς ύποπτες συνθήκες περί …εκλογικής νοθείας; Τι είδους όφελος απεκόμισε ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας από μια τέτοια επίσκεψη με έναν άνθρωπο ο οποίος, φαινομενικά τουλάχιστον, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα; Ή μήπως …ΕΧΕΙ…;
Το ξέρετε ότι οι ιδιοκτήτες της “Uber” (αυτής της παγκόσμιας διαδικτυακής πλατφόρμας που προσφέρει υπηρεσίες ταξί στον οποιοδήποτε χρειάζεται μια γρήγορη – ας πούμε – διαδρομή στο αεροδρόμιο ή οπουδήποτε αλλού από ερασιτέχνες ταξιτζήδες) δεν είναι άλλη από την ίδια την οικογένεια του κ…ΡΑΜ ΕΜΑΝΟΥΕΛ;;; Ωωω ναιιιιιιιι»!

Ποια είναι η “Uber”;

Ως γνωστόν στην Αθήνα η καλιφορνέζικη “Uber” δραστηριοποιείται από το 2014 και αναπτύσσει τρεις διαφορετικές υπηρεσίες: την “τοξική” UberX, που απευθύνεται σε οδηγούς μη επαγγελματίες, με αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού, την UberBlack, που απευθύνεται σε οδηγούς με επαγγελματικό δίπλωμα που διαθέτουν μαύρο αυτοκίνητο (υπηρεσία πολυτελούς μετακίνησης), και την UberTaxi, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί που διαθέτουν και αυτοκίνητο ταξί!

Αντιδρούν οι συνδικαλιστικοί φορείς

Κατά το παρελθόν ήταν έντονη η αντίδραση των συνδικαλιστικών φορέων και των συνδέσμων των οδηγών ταξί στην Αθήνα! Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί της Αττικής (ΣΑΤΑ) κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος είχε δηλώσει τον Αύγουστο του 2016 πως, όσοι ταξιτζήδες θα συνεργάζονται με την “Uber” θα αποτελούν εχθρό του κλάδου: “Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε το επάγγελμα. Όσοι προδίδουν το ταξί σαν Ιούδες για τριάντα αργύρια θέλουν κρέμασμα”!

Τελικά άλλαξαν στάση;

Ωστόσο, προ ημερών έγινε συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) με τον ΣΥΡΙΖΑ! Της αντιπροσωπίας του ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής ήταν ο Γραμματέας της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Ρήγας και της αντιπροσωπίας της ΠΟΕΙΑΤΑ, επικεφαλής ήταν ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος! Λέγεται ότι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν και τα θέματα της “Uber”!

Το διακύβευμα

Πάντως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον εάν επαληθευτούν τα “Ελληνικά Νέα τώρα”! Γιατί, δεν νομίζετε πως είναι περίεργη αυτή η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με το Δήμαρχο του Σικάγου και ιδιοκτήτη της “Uber”; Άλλωστε, ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως: “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά” και ο νοών νοείτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου