Breaking

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Αυτοψία του zougla.gr στο σημείο της συντριβής

: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Αυτοψία του zougla.gr στο σημείο της συντριβήςΒίντεο - Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος
Όλα έγιναν μέσα σε μια στιγμή. Το ελικόπτερο που χρησιμοποιείται σε ψεκασμούς για τα κουνούπια πετούσε πάνω από τον υδροβιότοπο του Σχοινιά.

Μόνο ο φοιτητής βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια, με τους άλλους δύο να ανασύρονται νεκροί από τους διασώστες​
Κάποια στιγμή, το εναέριο μέσο βρήκε σε καλώδια της ΔΕΗ και ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα για δύο εκ των τριών ατόμων του πληρώματος. Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο πιλότος, ο οποίος ήταν έμπειρος, ένας υπάλληλος ασφαλείας και ένας φοιτητής της Γεωπονικής. Μόνο ο φοιτητής βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια, με τους άλλους δύο να ανασύρονται νεκροί από τους διασώστες που έσπευσαν στον τόπο της συντριβής. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 09.48 το πρωί της Παρασκευής.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο πιλότος Δημήτρης Πρέντζας είχε ολοκληρώσει τον ψεκασμό, προσγείωσε το ελικόπτερο και σε αυτό επιβιβάστηκαν ο υπάλληλος ασφαλείας Χριστόφορος Βουλγαρέλης και ο φοιτητής της Γεωπονικής Ειρηναίος Δημόπουλος (22 ετών, σπούδασε στο Γεωπονικό). Ακολούθησε νέα πτήση και ύστερα από λίγο σημειώθηκε το μοιραίο.


Το zougla.gr βρέθηκε στο σημείο. Μία κολόνα της ΔΕΗ πεσμένη στο έδαφος, κομμένα καλώδια και κομμάτια από τους έλικες είναι ορισμένα από τα αντικείμενα που μαρτυρούν τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στην περιοχή.



Το ελικόπτερο έκοψε μία από τις κολόνες της ΔΕΗ
Το ελικόπτερο έκοψε μία από τις κολόνες της ΔΕΗ


Κομμένα καλώδια της ΔΕΗ
Κομμένα καλώδια της ΔΕΗ






Κομμάτι από τον κατεστραμμένο έλικα
Κομμάτι από τον κατεστραμμένο έλικα








Στο βάθος τα συντρίμμια του ελικοπτέρου
Στο βάθος τα συντρίμμια του ελικοπτέρου




Συντριβή σε live μετάδοση

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλεί ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει live την πτώση του ελικοπτέρου. Το βίντεο έχει διάρκεια 1,5 λεπτό. Αρχικά φαίνεται ο υδροβιότοπος από ψηλά, με το ελικόπτερο να βρίσκεται σε κίνηση. Το εναέριο μέσο αρχίζει να κατεβαίνει και να αυξάνει ταχύτητα πριν κοπεί η μετάδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου