Breaking

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ar(mag(k)eddon) – Αρ(μαγ(κ)εδδων


Οι λέξεις …αυτές οι λέξεις … που κάποιες φορές πρέπει να ακολουθείτε η ορθογραφία κάποιες φορές ίσως μόνο η ηχητική τους αξία !
Βέβαια έχουμε εκπαιδευτεί στον Ορθό λόγο!!… και πολλοί μέσα σε αυτόν έχασαν την διάνοια τους !
Ο πολιτικός ορθός λόγος πχ … τι ωραίο όπλο για την νέα τάξη !

ΟΛα έχουν να κάνουν με αυτό που εσύ ενστερνιζεσαι …με αυτό που όλοι μαζί έχουμε συμφωνήσει ως σωστό …ως μια σύμβαση αλήθειας!
Αν συμφωνούν όλοι τότε αυτή είναι η αλήθεια , πχ πριν 60 χρόνια ακόμα υπήρχαν νόμοι για την σκλαβιά των ανθρώπων …για το δικαίωμα να έχεις σκλάβο…αυτό ήταν απόλυτα ορθό …άσχετο αν δεν ήταν σωστό ποτέ…. Το ορθό λοιπόν δεν είναι πάντα και σωστό…ο Νόμος δεν είναι πάντα ένας αληθινός νόμος !
Σήμερα πρέπει να σεβαστεις την διαφορετικότητα … το τρίτο φύλλο…σήμερα πρέπει να υπακούσεις τους νέους νόμους …άσχετο αν σε 30 χρόνια και αυτούς θα τους καταδικάσει και θα τους φτύσει σαν τσίχλα το σύστημα που θα έχει πλέον πάρει ότι ήθελε …!
Σήμερα είναι σωστό να απαγορεύονται οι Βερμούδες στους οδηγούς αστικής συγκοινωνίας και είναι ταυτόχρονα και «άμυνα» στον νόμο να φορέσεις φούστα !!!!…. κατά πόσο αυτό βέβαια επικοινωνιακά είναι άμυνα η αγκίστρι …είναι αλλού παπα Ευαγγέλιο!
Εγκλωβισμένοι στους νόμους μας , όχι μόνο σωματικά αλλά πλήρως πνευματικά …όχι μόνο σε Ελευθερία φυλακισμένος αλλά και σε νόηση …. πόσο έξυπνη τακτική οι νόμοι σου να σε κάμουν βλάκα ;;;;
Όταν για να λύσεις ένα πρόβλημα υπάρχουν μονοπάτια καθορισμού του δρόμου που θα πάρει η σκέψη σου τότε αυτά τα μονοπάτια μετατρέπονται σε παγίδες για να μην λύσεις ποτέ το πρόβλημα !
Αν σου πω πως θα σκέφτεσαι και πως θα μιλάς είναι σαν να έβαλα ένα τοιχος στην δυναμική του μυαλού σου και τις εμπνεύσεις σου ….!
Ορθογραφικός σωστό λοιπόν το Αρμαγεδδών … είναι μόνο η στιγμή του μέλλοντος όπου το μεγάλο κακό θα βρει την ανθρωπότητα …!
Σε ένα δρόμο ηχητικό ..σε ένα μονοπάτι απαγορευμένο από όλους …γιατί δεν έχει κανόνες … και δεν είναι αποδεκτό από τις συμβάσεις αλήθειας μας ..το Ar(mag(k)eddon) – Αρ(μαγ(κ)εδδων) ..είναι το σημάδι της αρχής …ίσως να είναι το σημάδι της αρχής !!!
Θα μπορούσαμε να το πούμε και έτσι …Arm ag(k)eddon η Μακεδονία στα όπλα ….!
Είναι άραγε κοντά αυτό ;
Κοίτα λίγο στο πεδίο την τάση που έχει να σου δείξει ..!
Stranger…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου