Breaking

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Άγνωστοι εναπόθεσαν 9 τόνους υγρών αποβλήτων στην Παιανία

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Άγνωστοι εναπόθεσαν 9 τόνους υγρών αποβλήτων στην ΠαιανίαΤην περιοχή της Παιανίας επέλεξαν οι μέχρι στιγμής άγνωστοι δράστες να εναποθέσουν 9 παλετοδεξαμενές χωρητικότητας 1000 λίτρων έκαστη με υγρά απόβλητα. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής εντοπίστηκαν 4 παλετοδεξαμενές στην περιοχή Πούσι Λέδι, ενώ τη Δευτέρα το πρωί διερχόμενοι αντίκρισαν άλλες 5 παλετοδεξαμενές κοντά στο εξωκλήσι του Αγ. Γεωργίου Κόκλα.

Μάλιστα πάνω στη βιασύνη τους οι ασυνείδητοι πέταξαν όπως όπως τις παλετοδεξαμενές, με αποτέλεσμα να σπάσουν και να χυθούν τα υγρά στο δρόμο, ανάμεσα από τα ελαιόδεντρα.



Αμέσως ειδοποιήθηκαν ο Δήμος, η αστυνομία και η πυροσβεστική, αποκλείστηκαν τα σημεία και με σκαπτικά μηχανήματα δημιούργησαν αναχώματα για να περιορίσουν τη ροή των υγρών. Επίσης τοποθετήθηκαν κορδέλες και πλαστικά οδοφράγματα για την αποτροπή διέλευσης, με την επισήμανση σε εκτυπωμένα χαρτιά «προσοχή τοξικά απόβλητα – μην τα αναπνέετε μην τα ακουμπάτε».



Τώρα απομένει η έκθεση του επιθεωρητή περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής και η συλλογή των αποβλήτων από εξειδικευμένο συνεργείο.

Πηγή: mesogianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου