Breaking

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟ είναι το τραγούδι που εκτόπισε το Gangnam style! Θα πάθετε πλάκα με τα εκατομμύρια views μέσα σε λίγα 24ωρα!!! (Βίντεο)

picoh_645_450

Έρχεται από την Ιαπωνία και είναι η νέα εμμονή στο διαδίκτυο. Το “Pen-Pineapple-Apple-Pen” έχει καταφέρει να εκτοπίσει το Gangnam Style του Psy αφού δεν σταματά να μετρά εκατομμύρια views μέσα σε λίγα 24ωρα.

Στο βίντεο εμφανίζεται o Piko Taro ο οποίος εξηγεί ότι αν συνδυάσεις ένα στυλό με ένα μήλo και έναν ανανά έχεις ένα στυλό-ανανά-μήλο-στυλό και το είδαμε να σπάει ρεκόρ από τη στιγμή που το δημοσίευσε το δημοφιλές 9GAG. Το σχόλιο που το συνόδευσε ήταν το εξής: “Αυτό θα είναι το νέο ringtone του κινητού σας”.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το πρώτο βίντεο του Taro, που ανέβηκε για πρώτη φορά στο YouTube στις 25 Αυγούστου, έχει κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο και φυσικά σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Όλοι προσπαθούν να μιμηθούν τον πρωταγωνιστή του και φυσικά γεννήθηκε στο Twitter και το #PPAP.
Για να μην μπερδευτούν οι fans του, ο δημιουργός φρόντισε να ανεβάσει και το αντίστοιχο tutorial με σαφής οδηγίες για το χορευτικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου